Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 11 » До уваги студентів!
16:27
До уваги студентів!

                        Запрошення студентам
    Громадські організації «Європейський Обмін» та Фундація «Відкритий Діалог» запрошують студентів взяти участь у чотириденній поїздці в Берлін, що відбудеться з 5 по 9 вересня 2016 року. До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів Харкова, Одеси, Дніпра та Івано-Франківська, що зацікавлені в темах євроінтеграції, policy making та policy research. Поїздка здійснюється в рамках проекту «Підтримка молоді як імпульс для зміцнення демократії та громадянського суспільства в Україні», що розпочався 1 травня 2016 року за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та фракції Зелених / Європейський вільний альянс в Європарламенті.
    У Берліні будуть проведені тематичні семінари, а також зустрічі з політиками, депутатами німецького парламенту, представниками громадянського суспільства та органів, відповідальних за розвиток міжнародного співробітництва та співпраці в рамках ЄС.
    Організатори покривають витрати на проїзд та проживання учасників.
Вимоги до кандидатів:
- Студенти ВНЗ віком від 18 до 25 років;
- Наявність закордонного паспорту;
- Володіння англійською мовою на рівні intermediate і вище;
- Володіння німецькою мовою (бажано, але не обов’язково);
- Резюме;
- Мотиваційний лист (до 2 аркушів друкованого тексту, шрифт Times New Roman,
розмір шрифту – 12, міжрядковий інтервал – 1,5 см).
    Резюме та мотиваційні листи необхідно надіслати на електронну адресу katerina.savchenko@odfoundation.eu до 15.07.2016 включно. За результатами конкурсу резюме та мотиваційних листів буде відібрано по 7-8 студентів з кожного міста.

 

Переглядів: 261 | Додав: litera | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar